Zorgaanbod

Onze diensten bestaan uit persoonlijke verzorging, begeleiding, verpleging en hulp in de huishouding. Hieronder worden deze diensten uitgelicht.

Persoonlijke Verzorging

Wij als JulianaZorg bieden u graag professionele hulp bij uw dagelijkse verzorging. Denk hierbij aan wassen, aankleden, het aan- en uittrekken van steunkousen, ontbijten, etc. Wij zijn u graag van dienst!

Begeleiding

Begeleiding kan worden ingezet voor een bekwaamd ritme & structuur en het verbeteren van zelfredzaamheid. Ook bieden wij hulp bij huisarts- & ziekenhuisbezoek. Wij bieden hierin een ondersteunende factor en staan altijd voor u klaar.

Verpleging

Wij bieden u u thuis verpleegkundige zorg op maat, geheel naar uw wensen en behoeften. Denk hierbij aan wondbehandeling, zwachtelen, insuline spuiten, bloedopname, stoma-verzorging etc.

Hulp bij Huishouding

Onze huishoudelijke hulpverleners staan u graag bij indien u problemen heeft met uw dagelijkse huishoudelijke taken. In overleg met u kunnen wij ondersteuning bieden op allerlei werkzaamheden in het huishouden. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.